Handschoenen voor Dames

0 resultaten

Sorteren

Handschoenen en wanten voor dames

In het najaar en de winter kan het in België behoorlijk koud zijn. Handschoenen zijn dan ook geen overbodige luxe. Ze houden je handen lekker warm als je buiten bent en je hebt bij ons de keuze uit allerlei verschillende soorten. Zo vind je altijd de handschoenen die perfect bij je passen. Wil je leren handschoenen of gaat je voorkeur meer uit naar wollen wanten? Neem een kijkje in onze webshop en schaf je favoriete handschoenen aan.  

Degelijke en comfortabele handschoenen

Soms is de standaard handschoen niet genoeg voor je. Bijvoorbeeld als je gaat skiën of als je elke dag een flink stuk moet fietsen. Je wilt dan handschoenen die zorgen voor extra bescherming tegen de kou en waar je vingers ook nog de nodige bewegingsvrijheid hebben. Ideaal als je bijvoorbeeld je fiets van het slot moet halen of als je even snel wat uit je tas wil pakken.  

Wollen wanten: modieus en trendy

Handschoenen zijn ook vaak een welkome aanvulling op je outfit. Zeker in combinatie met een bijpassende sjaal maak je je winterse outfit in één klap helemaal af. Een goed voorbeeld hiervan zijn wollen wanten. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei effen kleuren, maar je kunt ze ook aanschaffen voorzien van leuke prints en patronen. Bekijk ze allemaal in onze webshop en je weet zeker dat je helemaal klaar bent voor de winter. Koop bij ons handschoenen en wanten en betaal veilig en vertrouwd via Bancontact, PayPal en creditcard. Bij vragen kun je van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur contact opnemen met onze klantenservice, uitgezonderd op speciale feestdagen.