Inlog account

Waarom zou ik me aanmelden?

Het aanmelden bij vanHaren biedt je een aantal voordelen:

• Gebruik maken van een ander afleveradres.
• Bij een eerst volgende bestelling heb je een verkort inlogproces.
• Overzicht van je reeds geplaatste bestellingen op jouw account met de status van de leveringen en de betalingen.
• Mogelijkheid om bestelde artikelen tot het moment van verzending te annuleren.
• Eenvoudiger om artikelen retour te sturen aan vanHaren.
• Mogelijkheid om een favorietenlijst te maken en deze op te slaan.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je hebt altijd de gelegenheid om jezelf aan te melden in de vanHaren online shop. De inschrijving kan je eenvoudig doen door op "Mijn account" te klikken in de rechter bovenhoek van de online shop. Volg hierna te aangegeven instructies.

Hoe kan ik inloggen?

Als je artikelen in je winkelmandje hebt gelegd en naar "Kassa" gaat, wordt je automatisch gevraagd om je "Login". Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je rechts bovenaan de vanHaren online shop bij "Mijn Account" in te loggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je jezelf wilt aanmelden of een bestelling wilt plaatsen en je bent je wachtwoord vergeten, klik je op de knop 'wachtwoord vergeten'. In het geopende venster word je vervolgens gevraagd: geef het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent bij vanHaren. Wij sturen je vervolgens een email naar je e-mailadres met een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt wordt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij nemen je privacy zeer serieus. Alle informatie die wij van jou verzamelen worden behandeld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming. Dit betekent dat je gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en niet doorgegeven worden aan derden. Als je hierover gedetailleerde informatie wil hebben dan kun je dit vinden onder ons privacybeleid.

Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je hebt de optie je gegevens in je beschermde account (klik op "Mijn account") bekijken en wijzigen. Daar heb je ook de mogelijkheid om je account volledig te verwijderen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Maak gebruik van de vanHaren nieuwsbrief en ontvang regelmatig informatie over onze huidige aanbiedingen, acties, trends en tips. Klik simpelweg op "vanHaren nieuwsbrief" aan de onderkant van de pagina en voer je e-mail adres en je volledige naam in. Als je al een account hebt, kun je ook in je account de vanHaren activeren. Om te garanderen dat je geen verkeerd e-mail adres registreert, ontvangt je een e-mail met een bevestiging link. Alleen als je op deze link klikt, kunnen we aanmelden voor onze e-mailservice.

Nu meteen voor de vanHaren nieuwsbrief aanmelden!

Hoe zeg ik mijn abonnement op voor de nieuwsbrief?

Je wilt geen gebruik meer maken van de vanHaren nieuwsbrief of alleen tijdelijk even niet meer ontvangen? Klik op de laatste e-mail die je van ons hebt ontvangen en klik onderaan de email op de link "opzeggen" of je kunt gewoon inloggen op je account en de nieuwsbrief daar uitzetten.