Betaling

Hoe kan ik betalen in de vanHaren online shop?

De vanHaren online shop biedt verschillende keuzes aan om de bestelling veilig te betalen:

• Bancontact
• PayPal
• Creditcard

Welke creditcards kan ik gebruiken?

Wij accepteren in de vanHaren online shop de volgende creditcards:

• VISA
• Mastercard

De creditcard wordt op het moment van verzending belast en bij een retourzending op moment van binnenkomst gecrediteerd.

Als extra veiligheidsmaatregel, bieden wij de 3-D Secure proces "Verified by Visa en Mastercard Secure Code". Nadat je in het bestelformulier, het creditcardnummer van je Visa of Mastercard ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, hiermee moet je je identiteit bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditkaart en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

Wat is PayPal?

PayPal is een online betalingsdienst, je kunt hiermee veilig online betalen en het is gemakkelijk en snel. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalen. PayPal is een dochteronderneming van eBay. Maar ook buiten eBay, kun je met PayPal betalen, momenteel kun je in ongeveer 160.000 onlinewinkels in Europa met Paypal betalen en dus ook in de vanHaren online shop.

Hoe het werkt: Je slaat je gegevens eenmalig op in een PayPal-rekening. Binnen het vanHaren bestelproces selecteert je vervolgens PayPal als betaalmethode. Na het verzenden van de bestelling die je ingevoerd hebt vul je je PayPal gegevens in, je e-mailadres, persoonlijke wachtwoord en bevestig je de betaling.

Met PayPal betaalt je je aankopen zonder je bankgegevens of creditcardnummer in te vullen in het bestelformulier (Je gegeven zijn opgeslagen in je PayPal-rekening).

Als je niet beschikt over een PayPal-account dan kunt je die hier aanmaken.

Kan ik met een tegoedbon betalen in de online shop?

Ja, tegoedbonnen kunnen zowel online als in onze winkels ingeleverd worden.

Wordt er een credit check uitgevoerd?

Een credit check wordt niet uitgevoerd door vanHaren. Maar vanHaren behoudt zich het recht voor klanten uit te sluiten van de online aankopen, op voorwaarde dat in het verleden fraude is gepleegd bij aankopen. . Bestellingen van meer dan € 400,00 accepteren wij niet. Daarnaast controleert ons systeem de som van de uitstaande factuurbedragen op de voorgeschreven grens van € 400,00. In dit geval kunnen we andere bestellingen niet accepteren.

Is betalen in de vanHaren online shop veilig?

De veiligheid van je gegevens heeft de hoogste prioriteit voor vanHaren. Je betalingsgegevens worden alleen gebruikt voor de betaling van de items die je bij vanHaren bestelt. Voor de verstrekking van persoonsgegevens, zoals je betaalinformatie, wordt bij vanHaren een SSL-verbinding (Secure Socket Layer) gebruikt. Informatie hierover vind je in het hoofdstuk techniek of in onze Privacyverklaring.

Als veiligheidsmaatregel voor creditcard betalingen, bieden wij het 3-D Secure proces "Verified by Visa en Mastercard Secure Code" aan. Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditkaart en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, de aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief BTW.