Portemonnees voor Dames

0 resultaten

Sorteren

Prachtige portefeuilles in verschillende soorten

Waar je ook naartoe gaat, je portefeuille gaat altijd met je mee. Bijvoorbeeld in je tas, of bij een kleiner model gemakkelijk in je broekzak. Portefeuilles zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, gemaakt van verschillende materialen. Wat te denken van een leren portemonnee met handige extra opbergvakken? Ook zijn er kleinere modellen verkrijgbaar voor de momenten dat je niet je hele hebben en houwen in je portefeuille mee wil nemen. Bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat of een erg leuk festival bezoekt.  

De functie van een portemonnee

We kunnen het er lang en breed over hebben, maar een portefeuille dient toch in de eerste plaats om er je geld in mee te nemen. Daarnaast kan hij ook allerlei vakjes bevatten voor bijvoorbeeld je bankkaarten of je rijbewijs. We hebben portefeuilles die voorzien zijn van een rits maar ook modellen die je sluit met een drukknop. Welke sluitmethode je ook prettig vindt, je vindt vast en zeker een portemonnee die je handig en mooi vindt.  

Een portefeuille als modeaccessoire

Je draagt de meest trendy schoenen, de allernieuwste kleding en in je hand heb je een prachtige tas. Dan wil je natuurlijk niet dat er een smoezelige portemonnee uit je tas komt als je iets gaat betalen. Tegenwoordig wordt een portefeuille dan ook echt gerekend tot de trendy modeaccessoires. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Betaal bij vanHaren eenvoudig en veilig online. We accepteren betalingen via Bancontact, PayPal en creditcard. Het laten verzenden en retour sturen van je bestelling kost je niets. Je kunt je aankopen ook gemakkelijk terugbrengen en ruilen in onze fysieke winkels.