Sporttassen

3 resultaten

Filter

Wis filters

Sorteren
Prijs €
Kleuren

Merk

Wis filters

  • adidas

  • FILA

Geslacht

Wis filters

  • Dames

  • Heren

KIES VOOR ONZE SPORTIEVE TASSEN

Mannen, vrouwen en kinderen: iedereen kan wel een praktische en sportieve tas gebruiken bij het sporten. Bij ons vind je dan ook een uitgebreid assortiment met tassen die uitermate geschikt zijn om je spullen in mee te nemen als je je sportief gaat uitleven. Praktische rugzakken en modieuze schoudertassen: ze zijn allemaal vertegenwoordigd in onze webshop.

Gebruik een van onze praktische tassen

Er zijn diverse soorten tassen die je bij ons kunt bestellen. Gemaakt van leer of textiel, met een handig draagkoord of praktische handvatten: je hebt een uitgebreide keuze als je bij ons op zoek gaat naar sportieve en trendy tassen. Ze zijn heel handig om te gebruiken als je gaat sporten, maar ook bij andere activiteiten (zoals naar je werk of naar school gaan) kun je ze prima bij je dragen.

Tassen van bekende merken

Als je een tas aanschaft, wil je natuurlijk wel dat de kwaliteit goed is. Je vindt bij ons dan ook tassen van verschillende populaire merken, zoals bijvoorbeeld Nike, Fila en Adidas. Zo weet je zeker dat je de beschikking hebt over een tas die voldoet aan al je eisen en wensen. Bovendien zijn deze tassen in onze webshop ook nog eens uiterst betaalbaar. Wat let je dus nog om een nieuwe tas bij ons aan te schaffen?

Betaal de tas van je voorkeur via PayPal, creditcard of Bancontact. Als je niet tevreden bent over je aankoop breng je hem in al onze filialen terug of stuur je hem kosteloos retour. Heb je verdere vragen aan ons? De klantenservice is van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar, behalve op zon- en feestdagen.