ASICS

0 resultaten

ASICS sneakers

Zoek jij naar sportschoenen met een degelijke kwaliteit? Bekijk dan ons assortiment ASICS sneakers. Deze kleurrijke sportschoenen ondersteunen al tientallen jaren vele sporters tijdens hun training - en ze zien er ook nog eens tof uit. ASICS ontwikkelde samen met wetenschappers en topatleten de beste dames- en heren sportschoenen. Niet alleen zijn deze sneakers functioneel, ze zijn ook nog eens erg modieus. Kies snel jouw favoriete paar ASICS sneakers en start met trainen!

ASICS: trendy sporten op topniveau

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en –kleding. En niet zomaar een: ze behoren tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. De naam ASICS is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano (Latijn). Dit betekent: een gezonde ziel in een gezond lichaam. Bij ASICS doen ze er dan ook alles aan om dit te bereiken met hun producten. Al sinds de start in 1949 roepen ze de hulp in van wetenschappers, coaches en topatleten bij de ontwikkeling van hun sportartikelen. In 1990 opende in Kobe, Japan het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen. Hier analyseren ze lichaamsbeweging, testen ze materialen en ontwikkelen ze nieuwe producten. Onnodig om te zeggen dat je met ASICS sneakers écht goede sportschoenen in huis haalt.

Kies je favoriete ASICS sneakerkleur

Bij ASICS dames sneakers kun je kiezen voor opvallende kleuren zoals roze, maar eveneens voor neutrale zwarte. Ook bij ASICS heren sneakers kun je gaan voor sportschoenen die de aandacht trekken, bijvoorbeeld in blauw met geel. Wil je liever meer incognito sporten? Kies dan voor zwarte ASICS sportschoenen met een subtiel detail. Voor welke ASICS dames- of herensneakers je ook kiest, je bent zeker van comfortabele en kwaliteitsvolle sportschoenen. Bij vanHaren koop je bovendien jouw paar voor de beste prijs.

Koop jouw ASICS sneakers snel en gemakkelijk online bij vanHaren

Ben je klaar om jouw paar ASICS sportschoenen te bestellen? Bij vanHaren kun je kiezen uit de tofste kleuren, altijd voor een voordelige prijs. Kies dus snel jouw favoriete ASICS heren- of dames sneakers. Bestel je ze voor 21.00 uur (op werkdagen) dan worden ze morgen al gratis bij je thuis geleverd. Betalen doe je veilig online met je Mastercard of Visa. Betaal je liever achteraf? Ook dat kan. Bestelde je niet de juiste maat? Of wilde je eigenlijk toch liever een andere kleur? Dat is geen enkel probleem. Ook ruilen en retourneren is namelijk gratis. Dit kun je doen in een van onze vele winkels of via de post.