safe shoppen_2_1280x250.png

Safe Shopping bij vanHaren

Bij vanHaren vinden we het fijn als je je comfortabel en veilig voelt tijdens het shoppen in één van onze 55 winkels. In tijden van corona is winkelen wel even anders. Op deze pagina leggen we je graag uit wat wij doen om de veiligheid van jou en onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. We volgen daarbij de ontwikkelingen en de adviezen van de Vlaamse Overheid op de voet en ondernemen meteen actie als dat nodig is.
Je bent van harte welkom!
 

Safe shopping bij vanHaren

Omdat het verplicht is om een mondmasker te dragen in publieke binnenruimtes, is ook bij alle winkels van vanHaren een mondmasker verplicht. Dat geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. De mondmaskerplicht geldt voor iedereen vanaf 10 jaar. Houd het veilig voor jezelf en anderen en zorg dat je een mondmasker draagt! 


 
Iedereen is bekend met de anderhalve meter afstand. De vanHaren winkels zijn ruim en overzichtelijk en er is voldoende ruimte om rustig te winkelen. En ook op anderhalve meter kunnen we je prima helpen! Wil je schoenen passen? Alle winkels zijn ook voorzien van een plexiglas passcherm waardoor op een verantwoorde en veilige manier bijvoorbeeld kindervoetjes kunnen worden opgemeten. 

 
Een hygiënisch en veilig gevoel geeft de automatische desinfectiepaal bij de inkom van de winkel. We vragen je om je handen goed te desinfecteren. Je hoeft hierbij geen knopjes aan te raken maar als je je hand onder de dispenser houdt, komt er automatisch desinfectiegel uit. Lekker fris en hygiënisch winkelen!

 

Natuurlijk staat ook de hygiëne in onze winkels voorop. Zo zijn onze hygiënemaatregelen aangescherpt en wassen onze medewerkers extra vaak en goed hun handen. Alle handcontactpunten zoals de betaalterminal, kassa en toonbanken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Fris en veilig winkelen dus! 

 

Om zoveel mogelijk handcontact te vermijden, vragen we je om met kaart te betalen
Wil je graag iets afrekenen? Bij de kassa hangen plexiglasschermen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat iemand te dichtbij komt staan. Ook de vloerstickers met daarop ‘anderhalve’ meter zorgen dat je je in de rij bij de kassa geen zorgen hoeft te maken over je veiligheid!

Wat kun je zelf bijdragen aan een veilig winkelbezoek bij vanHaren?

•   We vinden het fijn als je bij ons komt winkelen maar willen we je vragen om thuis te blijven als je verkouden bent of griep hebt. 
•   Om drukte te voorkomen, vragen we je om zoveel mogelijk alleen naar onze winkels te komen.

We rekenen op jouw medewerking!
Kom je op dit moment liever niet naar de winkel? Op vanharen.be ben je uiteraard 24/7 welkom! Bezorgen en retourneren is gratis. Na ontvangst van je bestelling heb je tijdelijk 60 dagen de tijd om je schoenen te retourneren en je kunt achteraf betalen.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!