vH_categorie_dames_zonnebrillen_1280x200.png

Zonnebrillen voor Dames

11 resultaten

Zonnebrillen zijn stijlvolle accessoires

Je draagt de nieuwste schoenen en kleding maar toch heb je nog het gevoel dat er iets aan je outfit ontbreekt. Maak het plaatje helemaal compleet en kies voor een van onze zonnebrillen. Draag hem ter bescherming tegen de zon of zet hem nonchalant op je hoofd voor een trendy en casual look.  

Verschillende monturen van zonnebrillen

Een zonnebril staat meestal iedereen al moet je natuurlijk wel altijd even kijken of jouw gezicht zich meer leent voor een opvallend of juist een meer ingetogen zonnebril. Ben je wat extraverter dan is de kans groot dat je kiest voor een wat dikker montuur dat voorzien is van opvallende kleuren. Wil je niet te veel de aandacht trekken, ga dan voor een wat dunner montuur met lichtgekleurde glazen. Je hebt een ruime keuze in onze webshop dus je vindt vast en zeker een zonnebril die goed bij jou en je gewenste stijl past.  

Functioneel en trendy

Waren zonnebrillen vroeger vooral functioneel (ze moesten je beschermen tegen de zon), tegenwoordig worden zonnebrillen echt gezien als ware mode-items. Het mooiste is natuurlijk als je een zonnebril aan kunt schaffen die beide kenmerken bezit. Maak daarom een verstandige keuze in onze webshop. Je betaalt bij ons veilig en vertrouwd via Bancontact, PayPal en creditcard. Als er iets niet goed is aan je aankoop kun je het gemakkelijk en gratis retour sturen of omruilen in één van onze fysieke winkels. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op speciale feestdagen.