Snowboots voor Dames

15 resultaten

02236738

Online Exclusive

€ 44,99

02236738

Easy Street

Snowboots draag je tijdens koude dagen

Stel je voor: buiten is het ijzig koud, de eerste sneeuw is gevallen en je moet even de deur uit voor een boodschap. En dat, terwijl je net zo lekker warm binnen bij de open haard zat. Met snowboots stap je stukken makkelijker het gure weer in waarbij je ook nog de kans om uit te glijden drastisch verkleint. Bij vanHaren vind je snowboots in allerlei soorten, maten en kleuren. Steevast voorzien van een warme voering en voorzien van zolen met anti-slip.

Heerlijk warme voering bij snowboots

Steek je voeten in je snowboots en je voelt direct de warmte om je voeten heen kruipen. Bovendien zijn ze heel fijn om op te lopen. Vergeet ook niet de verschillende materialen waar ze van gemaakt zijn en de leuke details die eraan zijn toegevoegd. Onze snowboots zien er stuk voor stuk erg modieus en stijlvol uit. Zo weet je zeker dat je ook tijdens de koudere dagen van het jaar prima voor de dag komt.

Snowboots met antislipzolen

In de winter kan het glad zijn, zeker als het gevroren en gesneeuwd heeft. Snowboots zijn gelukkig voorzien van zolen die antislip bevatten zodat je altijd stevig op je benen staat. Je vindt bij ons hoge en lage snowboots en ze zijn verkrijgbaar in zowel een schoen- als een laarsmodel. Het moet dus geen probleem voor je zijn om geschikte snowboots te vinden.Bij vanHaren is het assortiment is zeer uitgebreid en je kan bij ons eenvoudig en veilig online betalen. We accepteren betalingen Bancontact, PayPal en creditcard. Je betaalt geen verzendkosten en ook het retour sturen van je bestelling kost je niets. Je kunt je snowboots ook terugbrengen en ruilen in onze filialen.