Schoenverzorging voor Dames

11 resultaten

Onderhoudsproducten: wees zuinig op je schoenen en je voeten

Als je schoenen koopt, doe je er ook verstandig om te zorgen voor een goede schoenverzorging. Zo houd je zowel je schoenen als je voeten in een goede conditie. Maak gebruik van allerhande poetsmiddelen om je schoenen proper en blinkend te houden. Maar ook inlegzolen of schoendeodorant helpen mee aan de verzorging van je voeten en je schoenen. Wij hebben een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten in onze webshop, dus neem gerust eens een kijkje.

Poets al je schoenen goed en grondig

Op het gebied van schoenpoets zijn er allerlei middeltjes die je kan gebruiken. We hebben de traditionele schoencrème die reinigt, impregneert en de kleuren ophaalt. Maar misschien ben je wel meer op zoek naar glansspray of een spray om je schoenen wat meer waterafstotend te maken. Je kunt het allemaal in onze webshop vinden. Heb je nogal snel last van geurende voeten? Probeer dan eens schoendeodorant uit.

Praktische zolen en voetensteunen

De buitenzijde van je schoen is erg belangrijk maar vergeet ook zeker de binnenkant van je schoenen niet. Het kan zijn dat je niet helemaal comfortabel loopt op je schoenen waardoor je op zoek gaat naar een passende inlegzool. Ook vind je bij ons teenvrije comfortsteunen voor in je schoenen en allerlei andere inlegzolen. Schaf de zolen van je voorkeur bij ons aan en loop elke dag weer comfortabel en ontspannen.

Daarom koop je je schoenverzorging bij ons

We zijn allemaal op zoek naar meer dan alleen een nieuw paar schoenen. Ook de schoenverzorging is voor velen van groot belang. Je kunt daarvoor dan ook uitstekend bij ons terecht. Maar er zijn nog meer voordelen aan het online shoppen bij vanHaren. Zo kun je bij ons online veilig betalen dankzij de beveiligde omgeving. Je hebt de keuze uit onder andere Bancontact, PayPal en creditcard. Klopt er iets niet aan je bestelling, wil je iets veranderen of heb je een vraag? Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar en is alleen op speciale feestdagen gesloten. Verzendkosten ben je bij ons niet verschuldigd en ook het retour sturen van je bestelling kost je niets. Je kunt je aankopen, als je dat makkelijker vindt, ook terugbrengen en ruilen in onze filialen. Je ziet het: bij vanHaren zijn de mogelijkheden eindeloos. Overtuigd van de voordelen van vanHaren en het ruime assortiment? Schaf je gewenste onderhoudsproducten dan in onze webshop aan.