Rugzakken voor Heren

22 resultaten

Rugzakken van goede kwaliteit

Neem al je spullen mee in een van de praktische rugzakken die we aanbieden in onze webshop. Het zal je verrassen maar de binnenkant is vaak stukken ruimer dan een gewone tas. Bovendien beschikt een rugzak over heel goed draagcomfort omdat het gewicht tijdens het dragen verdeeld wordt over allebei je schouders. Je stopt je spullen er gemakkelijk in omdat je de rits meestal over de volle breedte open kunt maken. Rugzakken gebruik je bij het sporten maar ook onder scholieren en studenten zijn deze tassen erg populair.

Ga sporten en neem je rugzak mee

Het ligt er een beetje aan welke sport je beoefent, maar meestal neem je spullen mee als je gaat sporten. Dat kan de kleding zijn die je tijdens het sporten wil dragen maar bijvoorbeeld ook de douchespullen voor daarna. Een rugzak is een veelgebruikt accessoire onder vele sporters en het ziet er tevens sportief uit als je hem op je rug draagt.

Een rugzak als trendy item

Een rugzak kan je ook gebruiken als werktas. Het handige is dat je je tas niet onder de snelbinders hoeft te doen als je op je fiets naar je werk gaat. Draag hem op je rug en fiets onbezorgd je werkdag tegemoet. Kies uit de collectie stijlvolle rugzakken in onze webshop. Betaal via PayPal, creditcard of Bancontact. Ontevreden over je aankoop omdat je bijvoorbeeld de verkeerde kleur hebt gekozen? Je hebt altijd de mogelijkheid om je aankopen te retourneren: zowel kosteloos via Mondial Relay of in onze winkels in België.