Zonnebrillen voor Heren

6 resultaten

De zonnebril als stijlvol accessoire

Je kunt nog zo’n leuke kleding dragen, soms heb je het gevoel dat er nog net een accessoire ontbreekt aan je outfit. Met een van onze zonnebrillen maak je jouw gewenste kledingcreaties helemaal compleet. Je draagt ze niet alleen ter bescherming tegen de zon maar ze zijn ook geschikt als accessoire. Zet een zonnebril nonchalant op je hoofd voor een trendy en casual look of hang hem ingeklapt aan de kraag van je blouse of T-shirt.  

Zonnebrillen in meerdere monturen

De meeste mensen staat een zonnebril wel. Het is alleen even de vraag wat voor soort zonnebril jou het beste staat. Voel je je prettig bij een uitgesproken model of ga je meer voor een wat ingetogener montuur? Gekleurde glazen, een dik montuur of juist licht en luchtig: het is allemaal mogelijk bij vanHaren. Maak een keuze uit de verschillende zonnebrillen in onze webshop en vind de bril die het beste bij je past.  

Functioneel en trendy

De basisfunctie van zonnebrillen is natuurlijk nog altijd dat ze je ogen goed beschermen tegen de zon. Toch worden zonnebrillen tegenwoordig ook echt gezien als opvallende mode-items die een verlengstuk van je persoonlijkheid zijn. De ideale situatie is natuurlijk als je zonnebril aan beide kenmerken voldoet. Maak welbewust je keuze in onze webshop. Betaal veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard of Bancontact. Zowel verzenden als retour sturen is bij ons gratis. Heb je vragen aan ons? Neem dan van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur contact op met onze klantenservice, behalve op speciale feestdagen.