Sokken & kousen voor Heren

50 resultaten

Witte sok 3 pak
€ 6,99

Witte sok 3 pak

FILA

Weinig beschikbaar

Kousen en sokken voor heren

Ben je op zoek naar kousen en sokken voor heren? Wij hebben zowel sportieve als nette sokken van de beste kwaliteit. Neem een kijkje in onze webshop en schaf de kousen van jouw voorkeur aan.

Sportieve sokken

Als je graag sport, zal je vast en zeker gebruik maken van sportsokken. Ze zitten altijd comfortabel om je voet en zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Kies bijvoorbeeld voor een hoog model kousen zodat ook je enkels en een deel van je onderbeen bedekt is. Of ga juist voor lage sneakersokken zodat je enkel nog zichtbaar is. Ideaal op de warmere dagen van het jaar. Met de juiste sportsokken bescherm je je huid tegen wrijving in je schoen en tegelijkertijd wordt het meeste zweet goed geabsorbeerd. Ook zullen je schoenen aan de binnenzijde minder snel slijten als je de juiste sokken om te sporten draagt.

Nette kousen voor heren

Ook nette kousen en sokken schaf je gemakkelijk aan in onze webshop. Draag ze bijvoorbeeld onder een jeans of één geklede broek. Voor onder een korte broek zijn ze wellicht wat minder geschikt. Daar kun je beter een model dat de enkels vrijlaat voor uitkiezen. Koop je kousen vertrouwd in onze webshop en betaal met creditcard, PayPal of Bancontact. Toch teleurgesteld over je aankoop of is er iets niet goed aan je bestelling? Stuur je online aankopen dan kosteloos retour of breng ze eenvoudig weg naar een van onze winkels. Voor vragen neem je contact op met onze klantenservice die van maandag tot vrijdag bereikbaar is van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op feestdagen.