Geklede schoenen voor Heren

65 resultaten

Geklede schoenen voor heren

Je moeder noemde ze vroeger wellicht je zondagse schoenen, maar tegenwoordig dekt de benaming nette of geklede schoenen meer de lading. Want ook op de andere dagen van de week doen zich veelvuldig momenten voor waarop je het beste dit soort schoenen kan dragen. Misschien heb je voor je werk wel wat meer zakelijk ogende schoenen nodig of bezoek je af en toe een feest waar je goed voor de dag wil komen. Bij ons vind je in elk geval heel veel verschillende soorten nette schoenen: van moderne boots tot aan klassieke leren veterschoenen.

Als je werk om geklede schoenen vraagt

De ene baan is de andere niet en voor sommige functies kan het van belang zijn dat je geklede schoenen draagt. Je gaat bij die nieuwe klant natuurlijk niet in je modderige sportschoenen op bezoek. Maar ook op het werk zelf kan er van je verlangd worden dat je je netjes kleedt. Maak een keuze uit ons assortiment nette schoenen en kom elke dag representatief op het werk.

geklede schoenen om privé goed mee voor de dag te komen

Ook thuis en tijdens andere privé activiteiten wil je misschien wat vaker nette schoenen dragen. Of je hebt gewoon behoefte aan een ruimere keuze in schoenen en zoekt nog naar modellen om je schoenenkast mee aan te vullen. Wie zich van top tot teen stijlvol en netjes wil kleden kan een goed paar geklede schoenen natuurlijk heel goed gebruiken. De nette schoenen van jouw voorkeur gevonden in onze webshop? Je betaalt bij ons veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard of Bancontact. De klantenservice is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op speciale feestdagen.