Slippers voor Heren

31 resultaten

Zwarte slipper
€ 22,99

Zwarte slipper

Easy Street

Weinig beschikbaar
Bruine slipper
€ 24,99

Bruine slipper

Memphis One

Weinig beschikbaar

Val op met mooie slippers

Van badslipper tot moderne teenslipper: je vindt het allemaal in het online assortiment slippers en sandalen van vanHaren. Het maakt niet uit of je ze nu in de zomer buiten wil dragen of op zoek bent naar slippers die voor binnen geschikt zijn. In slippers stap je gemakkelijk in en daarnaast loop je er ook zo mee weg. Ga je voor badslipper, dan kun je ze ook onder de douche of bij het zwembad dragen. Wie op wil vallen met slippers, kiest een trendy model met felle kleuren en uitgesproken details.

Het gemak en comfort van slippers

Teenslippers, badslipper of clogs: je bestelt ze heel gemakkelijk in onze webshop. Profiteer van heerlijk draag- en loopcomfort, terwijl je tegelijkertijd het verfrissende gevoel van de wind om je voeten voelt.

Slippers voor warme én koude dagen

Slippers kun je dragen bij meerdere gelegenheden. Wat te denken van een wandeling op een zonnige voorjaarsdag of lekker luieren in de schaduw op het terras als het hoogzomer is? Bij vanHaren vind je de leukste slippers die perfect passen bij al je kleding en de activiteiten die je gaat verrichten. Ook binnen kun je natuurlijk prima slippers dragen, bijvoorbeeld ter vervanging van je favoriete (maar soms te warme) pantoffels. Zo maak je ook nog gebruik van je slippers op de koudere dagen van het jaar. Betaal je slippers veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard of Bancontact. Zowel verzenden als retour sturen is bij ons gratis. Heb je vragen aan ons? Neem dan van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur contact op met onze klantenservice, behalve op speciale feestdagen.