Rugzakken voor Kinderen

50 resultaten

Lila rugzak
€ 22,99

Lila rugzak

Graceland

Lila rugzak
€ 19,99

Lila rugzak

Graceland

Blauwe rugzak

Nieuw

€ 24,99

Blauwe rugzak

Minecraft

Rode rugzak
€ 14,99

Rode rugzak

Super Mario

Rugzakken voor kinderen: de beste kwaliteit

Kinderen nemen al hun spullen gemakkelijk mee in een van de praktische rugzakken die we in onze webshop aanbieden. Je zou het niet verwachten, maar een rugzak is aan de binnenkant vaak stukken ruimer dan een gewone tas. Een rugtas biedt vooral kinderen veel voordeel omdat het gewicht van de inhoud tijdens het dragen verdeeld wordt over allebei de schouders. Ideaal, zeker als je ziet hoeveel boeken kinderen tegenwoordig mee naar school moeten nemen. In een rugzak kun je ook gemakkelijk je spullen opbergen omdat de rits vaak over de volle breedte open te maken is. Kinderen gebruiken rugzakken niet alleen op school maar bijvoorbeeld ook bij het sporten.  

Een rugzak voor het sporten

Bij de meeste sporten die je kunt beoefenen, heb je sportkleding en andere –benodigdheden nodig. Bijvoorbeeld de kleding die je tijdens het sporten wil dragen maar bijvoorbeeld ook de douchespullen die je na het sporten nodig hebt. Een rugzak wordt gebruikt door veel sportende kinderen omdat ze zo gemakkelijk te dragen zijn.  

Een rugzak voor je schoolboeken

De meeste kinderen gebruiken een rugtas als schooltas. Ze nemen er gemakkelijk al hun schoolbenodigdheden in mee. Geen gedoe met snelbinders, want je hangt hem met één zwaai handig op je rug. Kies uit de collectie stijlvolle rugzakken voor kinderen in onze webshop. Je kunt betalen via PayPal, creditcard of Bancontact. Ben je niet tevreden over je aankoop? Je hebt altijd de mogelijkheid om je aankopen te retourneren: zowel kosteloos via de post of gemakkelijk in al onze winkels.