Sokken voor Kinderen

26 resultaten

Kousen en sokken voor kinderen

Wil je kousen of sokken voor je kind aanschaffen? Bij ons vind je zowel sportieve als nette sokken van de beste kwaliteit. Neem een kijkje in onze webshop en laat je kinderen rondlopen in de leukste en meest kleurrijke kousen.

Kinderen hebben graag sportieve sokken

Omdat kinderen dagelijks veel bewegen en regelmatig aan het spelen zijn, dragen zij het liefst sportieve sokken. Die zitten net iets steviger dan gewone kousen en houden bovendien hun voeten lekker warm. Daarnaast staan sportieve sokken ook altijd goed bij de kleding die ze dragen. Natuurlijk zijn deze kousen ook ideaal als ze echt sporten gaan: of dat nu tennissen, atletiek of volleybal is. Met de juiste sportsokken bescherm je je huid tegen wrijving in je schoen en tegelijkertijd wordt het meeste zweet goed geabsorbeerd. De schoenen zelf zullen aan de binnenzijde ook stukken minder slijten als je de juiste sokken om te sporten draagt.

Nette kousen voor kinderen

Je kunt in onze webshop ook heel gemakkelijk nette sokken kopen. Onder zondagse kleding staan normaal gesproken nu eenmaal geen witte sportsokken. Gelukkig heb je bij vanHaren een uitgebreide keuze van katoenen sokken in allerlei kleuren en maten. Koop de kousen voor je kind veilig en vertrouwd in onze webshop en betaal met je creditcard, via PayPal of Bancontact. Is er iets niet goed aan je bestelling of had je toch liever een andere kleur? Stuur je aankopen dan kosteloos retour of breng ze eenvoudig naar een van onze winkels. Bij vragen neem je contact op met de klantenservice: dagelijks bereikbaar, behalve op feestdagen.