Boots & laarzen voor Kinderen

84 resultaten

Zwarte laars
€ 54,99

Zwarte laars

Keys

Weinig beschikbaar
02242599
€ 39,99

02242599

Oxmox

Weinig beschikbaar

Boots voor kinderen: trendy en stoer

Onze boots voor kinderen zijn niet alleen stoer en trendy, ze zijn ook erg functioneel en zitten comfortabel. In de winter houden ze de voeten van je kind lekker warm, maar eigenlijk zijn ze het hele jaar wel te dragen. Naast hoge modellen kun je bij ons ook lagere exemplaren vinden. Daarnaast hebben we boots met een warme wollen voering en ook trendy enkellaarsjes waar je zoon of dochter gemakkelijk instapt.

Stoere boots voor je kind

Boots voor kinderen vind je bij ons in allerlei soorten en maten. We hebben niet alleen modellen waar kinderen vooral tijdens het buiten spelen plezier aan zullen beleven. Er zijn ook boots die binnen de categorie nette schoenen vallen en die ze met gemak kunnen dragen voor bijvoorbeeld een zondags bezoekje aan opa en oma. Boots zitten altijd zeer comfortabel om de voeten van je kind en gaan lang mee zodat ook de jongere kinderen van het gezin er later plezier aan zullen beleven.

Stijlvolle boots waar iedereen mee opvalt

Behalve dat boots stoer zijn en heerlijk zitten, maak je met de juiste boots ook indruk op je omgeving. Veel kinderen vinden het belangrijk om op te vallen tussen hun vriendjes en vriendinnetjes en met boots zal ze dat vast en zeker lukken. In positieve zin natuurlijk! Kies voor boots in de mooiste kleuren en voorzien van modieuze details. Maak een keuze uit onze ruime collectie met boots voor kinderen en bestel ze eenvoudig in onze webshop. Betaal via PayPal, creditcard of Bancontact. De klantenservice van vanHaren is op weekdagen geopend van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van speciale feestdagen.