Turnpantoffels voor Kinderen

7 resultaten

De leukste turnpantoffels vind je hier

Zowel op de lagere als op de middelbare school krijg je minimaal één keer per week turnles. Het is dan prettig als je over geschikte turnpantoffels beschikt. Vroeger hadden kinderen bitter weinig keus als zij turnpantoffels wilden aanschaffen maar tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in heel wat soorten, kleuren en maten. Dat heeft overigens ook te maken met het feit dat veel van onze andere sportschoenen gewoon geschikt zijn om als turnpantoffels te dragen.

Turnpantoffels om indoor te dragen

De bedoeling van turnpantoffels is oorspronkelijk dat je ze alleen maar binnen in de turnzaal draagt. De zolen zijn van speciaal materiaal zodat ze prima geschikt zijn voor de vloer waar je op loopt. Eigenlijk mag je ze niet buiten dragen, want dan kun je vuil en viezigheid in de turnzaal krijgen. Je vindt bij ons gewone turnpantoffels, turn- en dansschoenen en speciale zaalschoenen om te dragen als je binnen gaat sporten. Kies de schoenen uit waarvan jij denkt dat ze het best geschikt zijn voor je en die je uiteraard ook gewoon heel mooi staan.

Turnschoenen die ook buiten gedragen kunnen worden

Sommige van onze turnpantoffels zijn eigenlijk gewoon sportschoenen die je ook buiten kan dragen. Ze zijn dus niet specifiek voor de zaal bestemd, maar dragen toch de naam turnpantoffel. Ben je naar dat soort schoenen op zoek? Maak je keuze uit ons online aanbod. Schaf je turnpantoffels aan en betaal gemakkelijk met je creditcard, via PayPal of Bancontact.