Casa mia

88 resultaten

Casa Mia Pantoffels en Sloffen

Denk jij bij de woorden pantoffels en sloffen ook aan winter, haardvuur, warme chocomel met slagroom en een goede film of serie op tv? Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat jij voor je ziet, het is in ieder geval vast iets met warme voeten. Want het laatste waar je je op een gezellige winteravond door wilt laten afleiden zijn koude tenen.

Het verschil tussen Casa Mia pantoffels en sloffen

Casa Mia heeft voor het hele gezin ruime keuze uit verschillende soorten pantoffels en sloffen. Wat het verschil is tussen die twee? Een pantoffel heeft een harde zool en wordt ook weleens buitenshuis gebruikt. Een slof heeft een zachte zool en is daarom echt bedoeld voor binnen. Dus loop je af en toe even naar de vriezer in je schuur? Of ga je om een andere reden regelmatig naar buiten en wil je niet steeds van schoeisel wisselen? Dan is een pantoffel uit de collectie van Casa Mia een goede keuze. Ben jij 's winters vooral binnenshuis te vinden? Dan is een paar van de Casa Mia sloffen een goede keus.

Casa Mia dames pantoffels en sloffen

De dames pantoffels en sloffen uit de Casa Mia collectie zijn pareltjes voor wie er ook op een thuisblijfdag fantastisch uit wil zien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prachtig gevoerd en gemaakt van de zachtste stoffen. Casa Mia denkt verder dan alleen het nut van deze winterse musthaves. Kies voor een mooie boot, een warmgevoerde instap pantoffel of voel je op en top een dame met de prachtige ballerina pantoffels. Zit je graag met warme voeten op de bank? Dan is een leren Spaanse slof misschien wel wat voor jou.

Casa Mia heren pantoffels en sloffen

Robuust en comfortabel tegelijk, Casa Mia heeft ook een uitgebreide collectie heren pantoffels en sloffen. De makkelijke instappers zijn ideaal voor ontspannen ochtenden aan de ontbijttafel, maar doen het natuurlijk ook goed tijdens een lazy afternoon. Voor de meer actieve momenten zijn de leren muiltjes van Casa Mia een uitkomst. Even een klusje in huis, de tuin of de schuur doen? Geen enkel probleem, de stevige stool biedt extra ondersteuning en bescherming voor de voet.

Casa Mia kinderpantoffels en sloffen

Kinderen houden van fun, dus ontwierp Casa Mia speelse kindersloffen. De grappige dierenfiguren zijn de nieuwe beste vrienden van je koter en zorgen tegelijk op een comfortabele manier voor warme voetjes. En worden ze even niet gebruikt? Dan staan ze hartstikke leuk op de kinderkamer. Ook voor de tere babyvoeten heeft Casa Mia zachte sloffen in de collectie, al verkrijgbaar vanaf maat 16.

Goedkope Casa Mia pantoffels en sloffen

Pantoffels en sloffen worden korte tijd heel intensief gebruikt. De Casa Mia collectie is van goede kwaliteit en voordelig geprijsd. Dus shop voor jezelf of het hele gezin bij vanHaren en je bent de hele winter verzekerd van warme voeten. Laat die koude avonden maar komen!