Pantoffels

133 resultaten

Witte pantoffel
€ 5,99

Witte pantoffel

vanHaren

Weinig beschikbaar

De fijnste pantoffels en sloffen voor jong en oud

De een heeft er meer last van dan de ander, maar koude voeten in de winter zijn voor veel mensen een herkenbaar probleem. Pantoffels, sloffen of Spaanse sloffen zijn dé oplossing voor koude voeten. In de regel worden sloffen en pantoffels door elkaar gehaald, maar er is wel degelijk een klein verschil. Een pantoffel lijkt meer op een schoen voor binnenshuis, al dan niet uitgerust met een hiel en is meestal voorzien van een stevige zool. Sloffen zijn meestal gemaakt van zachtere materialen. De keuze voor een pantoffel of slof is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoefte.

Pantoffels voor dames en heren

Voor heren die de hele dag warme voeten willen hebben binnenshuis is een stevige pantoffel meestal een betere keuze. Gaat het vooral om gebruik‘s ochtends vroeg en ‘s avonds voor de televisie? Dan zijn een paar warme sloffen meestal voldoende. Op het gebied van stijl kun je met pantoffels en sloffen alle kanten op: van degelijk en onopvallend tot grappig en zelfs verleidelijk, zoals bijvoorbeeld pantoffels in ballerinastijl. De klassieke Spaanse sloffen zijn een ideale oplossing voor zowel dames als heren: een comfortabele slof die de voeten lekker warm houdt zonder uit te glijden. Heb je geen last van koude voeten, maar kun je wel wat meer steun gebruiken op gladde vloeren? Er zijn ook sloffen in een slippermodel, die je nét even wat meer grip geven.

Babyslofjes en kinderpantoffels

Jonge kinderen koelen sneller af dan volwassenen. Voor hen is een paar slofjes of kinderpantoffels in de wintermaanden geen overbodige luxe. Voor baby’s en dreumesen zijn slofjes met een zachte structuur het beste, omdat hun voeten nog volop in ontwikkeling zijn. Bij oudere kinderen die af en toe lekker rennen en ravotten in huis, is juist een goede grip belangrijk om uitglijden te voorkomen. Bij vanHaren vind je volop pantoffels en sloffen voor jongens en meisjes in allerlei speelse uitvoeringen, met vrolijke dieren of hun favoriete helden.

Vandaag bestellen, snel warme voeten

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment comfortabele pantoffels en sloffen? Wanneer je vandaag voor 21.00 uur bestelt, heb je de volgende werkdag je paar pantoffels, sloffen of Spaanse sloffen al in huis. Trakteer jezelf ook direct op een paar warme huissokken. De bezorging is gratis. Blijkt het dat je toch een maatje groter of kleiner nodig had? Ruilen of retourneren is geen probleem. Bij vragen staat onze klantenservice zeven dagen per week voor je klaar. Betalen doe je bij ons op jouw manier, onder meer met Bancontact, creditcard of PayPal.