Ballerinas voor Kinderen

7 resultaten

Ballerinas: ideaal voor kinderen

Het grote voordeel van ballerina-schoentjes is dat je ze zo gemakkelijk aantrekt. Met name ideaal voor kinderen, zeker als ze nog niet of nog niet zo goed hun veters kunnen strikken. Maar behalve dat kinderen ballerinas zo gemakkelijk aandoen, zien dit soort schoenen er ook nog eens erg leuk en trendy uit. We hebben voornamelijk instappers voor meisjes, variërend van ballerinas tot aan turnschoenen.

Instappers waarmee je wat uitstraalt

Meestal denk je bij instappers nu niet direct aan de meest trendy en moderne schoenen. Toch zijn er genoeg instappers te vinden die wel aan deze termen voldoen. Meisjes zullen bijvoorbeeld helemaal blij worden als ze onze ballerinas met glitter dragen.

Loopcomfort bij ballerinas

Ballerinas trek je heel gemakkelijk aan, maar dat kan er ook voor zorgen dat ze tijdens het lopen wat losjes om de voet zitten. Dit komt het loopcomfort bij je kind niet altijd ten goede. Laat je kinderen dus niet continu op ballerinas lopen, maar zorg er ook voor dat ze beschikken over bijvoorbeeld degelijke veterschoenen of trendy sneakers. Je vindt ze eenvoudig in ons online assortiment. Niet helemaal tevreden over de ballerinas die je aangeschaft hebt voor je kinderen? Stuur je online aankopen dan kosteloos retour of ruil ze direct om in één van onze filialen. Betalen kan veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard of Bancontact. Heb je een vraag aan onze klantenservice? Die kun je bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van speciale feestdagen.