webshop_category_header_kids_sandalen_d_1280x225_.png
webshop_50-width_kids_sandalen_m_750x598_.png
Roze sandaal
€ 24,99

Roze sandaal

Graceland 

Sandalen & slippers voor Kinderen

210 resultaten

Beige sandaal

Online Exclusive

€ 29,99

Beige sandaal

Graceland

Lila sandaal
€ 24,99

Lila sandaal

Disney Frozen

Lila sandaal
€ 12,99

Lila sandaal

Disney Frozen

Gouden sandaal

-50%

€ 14,99 € 29,99

Gouden sandaal

Graceland

Open schoenen voor kinderen: luchtig en casual

Open schoenen dragen kinderen het liefst als het warm weer is. Ze brengen de voeten extra verfrissing toe. Bij ons vind je onder andere slippers, sandalen en nog meer open schoenen voor kinderen. Maak een keuze uit ons online assortiment en schaf voor je kind open schoenen aan.

Kinderen dragen open schoenen erg graag

Het hoeft niet per se warm weer te zijn als kinderen open schoenen dragen. Ze vinden het vaak al ideaal dat ze er zo makkelijk in kunnen stappen. Daarnaast geeft het ook gewoon een heerlijk gevoel om met je blote voeten in je schoenen rond te lopen. Wat ook niet vergeten mag worden is dat open schoenen nu eenmaal al jaren erg in de mode zijn.

Kies voor sportief en trendy

Veel mensen dragen in de zomer op warme dagen steeds vaker slippers en trendy sandalen. Hetzelfde geldt voor kinderen: open schoenen zijn voor hen op die momenten ook de ideale schoen. Ze passen perfect onder een korte broek of zwembroek en zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren en stijlen. Ga voor de rust van een enkele effen kleur of draag wat extremers aan je voeten met meerdere felle kleuren en opvallende details. Als je open schoenen voor kinderen bij ons online bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Je betaalt veilig en vertrouwd met creditcard, PayPal of Bancontact. Klopt er iets niet aan je bestelling? Stuur alles dan gratis retour of breng het naar één van onze winkels. Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt; dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op feestdagen.